Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46117
Title: Маркетинг харчових продуктів: тренди та виклики
Authors: Савицька, Н. Л.
Жугус, О. В.
Афанасьєва, О. П.
Мороз, І. Є.
Issue Date: 2020
Publisher: Х.: НАНГУ
Citation: Савицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П., Мороз І. Є. Маркетинг харчових продуктів: тренди та виклики. Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія; за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. П отапова, проф. Н. Л. Савицької, доц. Л. Ф. Товма. Х.: НАНГУ, 2020. С. 486-516
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46117
Appears in Collections:Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savytska_Zhehus.pdf671.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.