Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Назва: Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві
Автори: Левкіна, Р. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Левкіна Р. В. Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вивчення та доповнення теоретичних основ методики визначення енерговитрат в овочівництві; визначення кількісної оцінки сумарних та поелементних витрат енергії при використанні базових, індустріальних та селянських (фермерських) технологій в овочівництві, виявлення шляхів скорочення енерговитрат за рахунок передбачених конкретних чинників
The thesis concerns on theoretical bases of determination of energy consumption in vegetable growing and presents quantitative estimation of total and element-lry-element energy consumption by applying base, industrial and farm technologies in vegetable growing. Trends in decreasing energy consumption are developed due to predetermined power and capital cost per unit of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Розташовується у зібраннях:Випуск 137: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_137_2013_27.pdf285.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.