Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Название: Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві
Авторы: Левкіна, Р. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Левкіна Р. В. Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження є вивчення та доповнення теоретичних основ методики визначення енерговитрат в овочівництві; визначення кількісної оцінки сумарних та поелементних витрат енергії при використанні базових, індустріальних та селянських (фермерських) технологій в овочівництві, виявлення шляхів скорочення енерговитрат за рахунок передбачених конкретних чинників
The thesis concerns on theoretical bases of determination of energy consumption in vegetable growing and presents quantitative estimation of total and element-lry-element energy consumption by applying base, industrial and farm technologies in vegetable growing. Trends in decreasing energy consumption are developed due to predetermined power and capital cost per unit of production.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Располагается в коллекциях:Випуск 137: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_137_2013_27.pdf285.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.