Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Title: Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві
Authors: Левкіна, Р. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Левкіна Р. В. Підвищення енергетичної ефективності в овочівництві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Abstract: Метою дослідження є вивчення та доповнення теоретичних основ методики визначення енерговитрат в овочівництві; визначення кількісної оцінки сумарних та поелементних витрат енергії при використанні базових, індустріальних та селянських (фермерських) технологій в овочівництві, виявлення шляхів скорочення енерговитрат за рахунок передбачених конкретних чинників
The thesis concerns on theoretical bases of determination of energy consumption in vegetable growing and presents quantitative estimation of total and element-lry-element energy consumption by applying base, industrial and farm technologies in vegetable growing. Trends in decreasing energy consumption are developed due to predetermined power and capital cost per unit of production.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46007
Appears in Collections:Випуск 137: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_137_2013_27.pdf285.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.