Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Назва: Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств
Автори: Гнатенко, Є. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гнатенко Є. П. Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сутність поняття «економічна стабільність» підприємств, визначено фактори забезпечення стабільної їх діяльності, досліджено показники оцінки економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Проаналізовано виробництво молока сільським господарством, кількісний стан поголів'я корів, виробництво основних видів молочної продукції, показники варіації: середнє лінійне відхилення, середньоквадратичне відхилення, коефіцієнт варіації молокопереробних підприємств Миколаївської області
The article led by the analysis of the essence of the concept "economic stability" of the enterprises, identified the factors to ensure the stability of their activities, the evaluation indicators of the economic stability of milk processing enterprises. Analyzed milk production, quantitative status of a livestock of cows, production of the main types of dairy products, indicators of variation: the average linear deviation, standard deviation, coefficient of variation of Mykolaiv region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Розташовується у зібраннях:Випуск 137: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_137_2013_15.pdf757.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.