Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Название: Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств
Авторы: Гнатенко, Є. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гнатенко Є. П. Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано сутність поняття «економічна стабільність» підприємств, визначено фактори забезпечення стабільної їх діяльності, досліджено показники оцінки економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Проаналізовано виробництво молока сільським господарством, кількісний стан поголів'я корів, виробництво основних видів молочної продукції, показники варіації: середнє лінійне відхилення, середньоквадратичне відхилення, коефіцієнт варіації молокопереробних підприємств Миколаївської області
The article led by the analysis of the essence of the concept "economic stability" of the enterprises, identified the factors to ensure the stability of their activities, the evaluation indicators of the economic stability of milk processing enterprises. Analyzed milk production, quantitative status of a livestock of cows, production of the main types of dairy products, indicators of variation: the average linear deviation, standard deviation, coefficient of variation of Mykolaiv region.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Располагается в коллекциях:Випуск 137: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_137_2013_15.pdf757.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.