Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Title: Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств
Authors: Гнатенко, Є. П.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гнатенко Є. П. Оцінка економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Abstract: У статті проаналізовано сутність поняття «економічна стабільність» підприємств, визначено фактори забезпечення стабільної їх діяльності, досліджено показники оцінки економічної стабільності функціонування молокопереробних підприємств. Проаналізовано виробництво молока сільським господарством, кількісний стан поголів'я корів, виробництво основних видів молочної продукції, показники варіації: середнє лінійне відхилення, середньоквадратичне відхилення, коефіцієнт варіації молокопереробних підприємств Миколаївської області
The article led by the analysis of the essence of the concept "economic stability" of the enterprises, identified the factors to ensure the stability of their activities, the evaluation indicators of the economic stability of milk processing enterprises. Analyzed milk production, quantitative status of a livestock of cows, production of the main types of dairy products, indicators of variation: the average linear deviation, standard deviation, coefficient of variation of Mykolaiv region.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45940
Appears in Collections:Випуск 137: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_137_2013_15.pdf757.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.