Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45883
Название: | Будова і принцип дії автоматів для фасування: метод. вказ. щодо виконання практич. роботи |
Авторы: | Гурський, П. В. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Будова і принцип дії автоматів для фасування: методичні вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц.: «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 16 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45883 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Pz_8_Avtomat_fasuv_23.pdf | 544.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.