Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752
Название: | Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги) |
Авторы: | Ткаченко, О. В. |
Научный руководитель: | Муравйова, О. М. Крупей, М. І. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Ткаченко О. В. Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 364. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто інноваційні механізми оптимізації та використання потенціалу світових закладів ресторанного господарства з метою забезпечення їх продуктивної діяльності, підвищення прибутковості та конкурентоспроможності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_364.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.