Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.advisorКрупей, М. І.-
dc.contributor.authorТкаченко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-19T08:44:55Z-
dc.date.available2024-01-19T08:44:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТкаченко О. В. Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 364.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752-
dc.description.abstractРозглянуто інноваційні механізми оптимізації та використання потенціалу світових закладів ресторанного господарства з метою забезпечення їх продуктивної діяльності, підвищення прибутковості та конкурентоспроможності.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleOldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_364.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.