Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752
Title: | Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги) |
Authors: | Ткаченко, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Муравйова, О. М. Крупей, М. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ткаченко О. В. Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 364. |
Abstract: | Розглянуто інноваційні механізми оптимізації та використання потенціалу світових закладів ресторанного господарства з метою забезпечення їх продуктивної діяльності, підвищення прибутковості та конкурентоспроможності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_364.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.