Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752
Title: Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги)
Authors: Ткаченко, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Муравйова, О. М.
Крупей, М. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткаченко О. В. Oldest restaurants and their economic benefits (Найстаріші ресторани та їх економічні переваги). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 364.
Abstract: Розглянуто інноваційні механізми оптимізації та використання потенціалу світових закладів ресторанного господарства з метою забезпечення їх продуктивної діяльності, підвищення прибутковості та конкурентоспроможності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45752
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_364.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.