Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4574
Назва: Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Інші назви: The use of acai berry powder in the technology of functional products
Автори: Загоруй, Л. П.
Мороз, А. М.
Ключові слова: функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П., Мороз А. М. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 45-47.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.
The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4574
Розташовується у зібраннях:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf281.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.