Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4574
Назва: | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів |
Інші назви: | The use of acai berry powder in the technology of functional products |
Автори: | Загоруй, Л. П. Мороз, А. М. |
Ключові слова: | функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П., Мороз А. М. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 45-47. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 |
Короткий огляд (реферат): | Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції. The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4574 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 281.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.