Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4574
Название: | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів |
Другие названия: | The use of acai berry powder in the technology of functional products |
Авторы: | Загоруй, Л. П. Мороз, А. М. |
Ключевые слова: | функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Загоруй Л. П., Мороз А. М. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 45-47. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 |
Краткий осмотр (реферат): | Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції. The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4574 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 281.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.