Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4574
Title: Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Other Titles: The use of acai berry powder in the technology of functional products
Authors: Загоруй, Л. П.
Мороз, А. М.
Keywords: функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Загоруй Л. П., Мороз А. М. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 45-47.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Abstract: Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.
The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4574
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf281.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.