Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45716
Title: Персонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарства
Authors: Дибок, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Крилова, Л. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дибок В. В. Персонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Л. В. Крилова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45716
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-26.pdf132.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.