Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45716
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКрилова, Л. В.-
dc.contributor.authorДибок, В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-18T16:49:39Z-
dc.date.available2024-01-18T16:49:39Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДибок В. В. Персонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Л. В. Крилова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45716-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерсонал як структурна одиниця підприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_4-26.pdf132.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.