Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45692
Title: Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?)
Authors: Руденко, Л. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Скриннік, Н. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Руденко Л. О. Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 345.
Abstract: Молоко забезпечує людину енергією у вигляді цукру та жиру, воно містить білок – найважливіший будівельний матеріал для всіх клітин організму, а також численні вітаміни та мінерали.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45692
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_345.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.