Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45692
Title: | Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?) |
Authors: | Руденко, Л. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Скриннік, Н. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Руденко Л. О. Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 345. |
Abstract: | Молоко забезпечує людину енергією у вигляді цукру та жиру, воно містить білок – найважливіший будівельний матеріал для всіх клітин організму, а також численні вітаміни та мінерали. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45692 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_345.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.