Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, Н. А.-
dc.contributor.authorРуденко, Л. О.-
dc.date.accessioned2024-01-18T13:57:14Z-
dc.date.available2024-01-18T13:57:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРуденко Л. О. Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 345.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45692-
dc.description.abstractМолоко забезпечує людину енергією у вигляді цукру та жиру, воно містить білок – найважливіший будівельний матеріал для всіх клітин організму, а також численні вітаміни та мінерали.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleMilch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_345.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.