Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45692
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скриннік, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Руденко, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T13:57:14Z | - |
dc.date.available | 2024-01-18T13:57:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Руденко Л. О. Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 345. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45692 | - |
dc.description.abstract | Молоко забезпечує людину енергією у вигляді цукру та жиру, воно містить білок – найважливіший будівельний матеріал для всіх клітин організму, а також численні вітаміни та мінерали. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Milch: gesund oder ungesund? (Молоко: корисно чи ні?) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_345.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.