Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45686
Название: Hotel personnel management (Управління персоналом у готелі)
Авторы: Романюк, Л. Я.
Научный руководитель: Подворна, Л. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Романюк Л. Я. Hotel personnel management (Управління персоналом у готелі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 342.
Краткий осмотр (реферат): Багато хто з управлінців задається питанням: як правильно організувати роботу персоналу в готелі?
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45686
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_342.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.