Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45680
Название: | Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тварин |
Другие названия: | Development of enzyme feed additive technology for animals |
Авторы: | Дегтярьов, Ігорь Миколайович |
Научный руководитель: | Боровкова, В. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів |
Ключевые слова: | ферменти;біотехнологія;властивості;технологія;кормові добавки;enzymes;biotechnology;properties;technology;feed additives |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Дегтярьов І. М. Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тварин: кваліфікаційна робота магістра: спец. 162 - Біотехнології та біоінженерія; наук. кер. В. М. Боровкова; Харків, 2023. 53 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета роботи – аналіз сучасних досліджень властивостей та
практичне використання ферментів. Розробка технологічної інструкції по
виготовленню ферментної кормової добавок для продуктивних тварин.
Завданням роботи було дослідити технології виготовлення з
урахуванням міжнародних вимог HACCP; визначити критерії підбору
сировини для виробництва ферментних добавок для застосування у годівлі
тварин; отримати ферментні кормові добавки з підбором оптимального
комплексу ензимів з урахуванням видової належності
сільськогосподарських тварин; розробити технологічну інструкцію для
виробництва ферментних добавок; визначити основні принципи
встановлення критичних точок згідно вимог щодо виготовлення кормових
добавок HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); визначити основні
показники контролю якості готового продукту. The aim of the work is to analyse modern research on the properties and practical use of enzymes. Development of a technological instruction for the production of an enzyme feed additive for productive animals. The objectives of the study were to investigate the manufacturing technologies taking into account international HACCP requirements; to determine the criteria for the selection of raw materials for the production of enzyme additives for use in animal feeding; to obtain enzyme feed additives with the selection of the optimal complex of enzymes taking into account the species of farm animals; to develop a technological instruction for the production of enzyme additives; to determine the basic principles of establishing critical points in accordance with the requirements for the production of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); to determine the |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45680 |
Располагается в коллекциях: | 162 - "Біотехнологія та біоінженерія" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_162-BT-12m Degtyar_ov.pdf Restricted Access | 560.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.