Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45680
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Боровкова, В. М. | - |
dc.contributor.author | Дегтярьов, Ігорь Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T12:58:30Z | - |
dc.date.available | 2024-01-18T12:58:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дегтярьов І. М. Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тварин: кваліфікаційна робота магістра: спец. 162 - Біотехнології та біоінженерія; наук. кер. В. М. Боровкова; Харків, 2023. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45680 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – аналіз сучасних досліджень властивостей та практичне використання ферментів. Розробка технологічної інструкції по виготовленню ферментної кормової добавок для продуктивних тварин. Завданням роботи було дослідити технології виготовлення з урахуванням міжнародних вимог HACCP; визначити критерії підбору сировини для виробництва ферментних добавок для застосування у годівлі тварин; отримати ферментні кормові добавки з підбором оптимального комплексу ензимів з урахуванням видової належності сільськогосподарських тварин; розробити технологічну інструкцію для виробництва ферментних добавок; визначити основні принципи встановлення критичних точок згідно вимог щодо виготовлення кормових добавок HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); визначити основні показники контролю якості готового продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The aim of the work is to analyse modern research on the properties and practical use of enzymes. Development of a technological instruction for the production of an enzyme feed additive for productive animals. The objectives of the study were to investigate the manufacturing technologies taking into account international HACCP requirements; to determine the criteria for the selection of raw materials for the production of enzyme additives for use in animal feeding; to obtain enzyme feed additives with the selection of the optimal complex of enzymes taking into account the species of farm animals; to develop a technological instruction for the production of enzyme additives; to determine the basic principles of establishing critical points in accordance with the requirements for the production of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); to determine the | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | властивості | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | кормові добавки | uk_UA |
dc.subject | enzymes | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | properties | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | feed additives | uk_UA |
dc.title | Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тварин | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of enzyme feed additive technology for animals | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів | - |
Appears in Collections: | 162 - "Біотехнологія та біоінженерія" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_B_162-BT-12m Degtyar_ov.pdf Restricted Access | 560.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.