Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45680
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБоровкова, В. М.-
dc.contributor.authorДегтярьов, Ігорь Миколайович-
dc.date.accessioned2024-01-18T12:58:30Z-
dc.date.available2024-01-18T12:58:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДегтярьов І. М. Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тварин: кваліфікаційна робота магістра: спец. 162 - Біотехнології та біоінженерія; наук. кер. В. М. Боровкова; Харків, 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45680-
dc.description.abstractМета роботи – аналіз сучасних досліджень властивостей та практичне використання ферментів. Розробка технологічної інструкції по виготовленню ферментної кормової добавок для продуктивних тварин. Завданням роботи було дослідити технології виготовлення з урахуванням міжнародних вимог HACCP; визначити критерії підбору сировини для виробництва ферментних добавок для застосування у годівлі тварин; отримати ферментні кормові добавки з підбором оптимального комплексу ензимів з урахуванням видової належності сільськогосподарських тварин; розробити технологічну інструкцію для виробництва ферментних добавок; визначити основні принципи встановлення критичних точок згідно вимог щодо виготовлення кормових добавок HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); визначити основні показники контролю якості готового продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of the work is to analyse modern research on the properties and practical use of enzymes. Development of a technological instruction for the production of an enzyme feed additive for productive animals. The objectives of the study were to investigate the manufacturing technologies taking into account international HACCP requirements; to determine the criteria for the selection of raw materials for the production of enzyme additives for use in animal feeding; to obtain enzyme feed additives with the selection of the optimal complex of enzymes taking into account the species of farm animals; to develop a technological instruction for the production of enzyme additives; to determine the basic principles of establishing critical points in accordance with the requirements for the production of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points); to determine theuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectpropertiesuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectfeed additivesuk_UA
dc.titleРозробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тваринuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of enzyme feed additive technology for animalsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів-
Appears in Collections:162 - "Біотехнологія та біоінженерія" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_162-BT-12m Degtyar_ov.pdf
  Restricted Access
560.15 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.