Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566
Title: Аналіз особливостей системи електронної комерції
Authors: Землянко, Ю. В.
Keywords: електронна комерція;інтернет-проекти
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422.
Abstract: Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування електронної комерції для різних груп інтернет-проектів.
The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_65.pdf248.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.