Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566
Title: | Аналіз особливостей системи електронної комерції |
Authors: | Землянко, Ю. В. |
Keywords: | електронна комерція;інтернет-проекти |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422. |
Abstract: | Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування
електронної комерції для різних груп інтернет-проектів. The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_65.pdf | 248.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.