Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45645
Название: Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії)
Авторы: Орлова, Є. С.
Научный руководитель: Муравйова, О. М.
Крупей, М. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова Є. С. Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 323.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано еволюційний процес підвищення стандартів якості у межах світового готельного господарства, а також економічні фактори, що визначають рентабельність готельних комплексів найвищого класу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45645
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_323.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.