Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45645
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.advisorКрупей, М. І.-
dc.contributor.authorОрлова, Є. С.-
dc.date.accessioned2024-01-18T10:51:34Z-
dc.date.available2024-01-18T10:51:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОрлова Є. С. Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 323.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45645-
dc.description.abstractПроаналізовано еволюційний процес підвищення стандартів якості у межах світового готельного господарства, а також економічні фактори, що визначають рентабельність готельних комплексів найвищого класу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleRedefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_323.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.