Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45645
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.advisor | Крупей, М. І. | - |
dc.contributor.author | Орлова, Є. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T10:51:34Z | - |
dc.date.available | 2024-01-18T10:51:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Орлова Є. С. Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 323. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45645 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано еволюційний процес підвищення стандартів якості у межах світового готельного господарства, а також економічні фактори, що визначають рентабельність готельних комплексів найвищого класу. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_323.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.