Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45645
Title: Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії)
Authors: Орлова, Є. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Муравйова, О. М.
Крупей, М. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова Є. С. Redefining of luxury hospitality in the hotel industry (Переосмислення поняття розкішної гостинності в готельній індустрії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 323.
Abstract: Проаналізовано еволюційний процес підвищення стандартів якості у межах світового готельного господарства, а також економічні фактори, що визначають рентабельність готельних комплексів найвищого класу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45645
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_323.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.