Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45633
Назва: Маркетингові комунікації: метод. вказ. до самостійного вивчення для здобувачів зі спец. 075 «Маркетинг»
Автори: Пахуча, Еліна Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Маркетингові комунікації: метод. вказ. до самостійного вивч. дисц. для здобув. першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 075 «Маркетинг»; уклад.: Е. В. Пахуча. Харків: ДБТУ, 2023. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Маркетингові комунікації» для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» містять тематику теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів, запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45633
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_MARKETYNHOVI KOMUNIKATSIYI_075_23.pdf718.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.