Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45614
Название: Вплив чинників довкілля на технологію вирощування коропових риб у сучасних умовах
Другие названия: The influence of environmental factors on the technology of raising carp fish in modern conditions
Авторы: Дигаз, Микита Юрійович
Научный руководитель: Гноєвий, І. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра біотехнології , молекулярної біології та водних біоресурсів
Ключевые слова: короп;чинники довкілля (температура води, кисневий режим води, прозорість, вміст у воді шкідливих речовин, природна кормова база, вплив місцевих видів риб));технологія вирощування коропа у полікультурі;якість м'яса;carp;environmental factors (water temperature, water oxygen regime, transparency, content of harmful substances in water, natural feed base, influence of local fish species);carp cultivation technology in polyculture;meat quality
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дагаз М. Ю. Вплив чинників довкілля на технологію вирощування коропових риб у сучасних умовах: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 Воднi бiоресурси i аквакультура; наук. кер. І. В. Гноєвий; Харків, 2023. 68 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи – дослідити вплив чинників довкілля, тобто компонентів навколишнього середовища, що впливають на технологію вирощування коропа (Cyprinus carpio) за різними способами, у тому числі у полікультурі, а також дослідження якості рибної м’ясної продукції. Для вирішення мети були поставлені завдання: 1. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у садках за не індукованого природного нересту та індукованого природного нересту. 2. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у природному середовищі за індукованого розмноження. 3. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у бетонних ямах. 4. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у полікультурі з карасем двох видів, лином, та місцевими дрібними видами з визначенням пріоритетності. 5. Визначити хімічний склад м’яса коропа за його вирощування у полікультурі.
The purpose of the thesis is to investigate the influence of environmental factors, i.e. environmental components that affect the technology of carp (Cyprinus carpio) cultivation in various ways, including polyculture, as well as research on the quality of fish and meat products. To solve the goal, the tasks were set: 1. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in cages with non-induced natural spawning and induced natural spawning. 2. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in the natural environment under induced reproduction. 3. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in concrete pits. 4. Investigate the influence of environmental factors on the technology of carp breeding in polyculture with crucian carp of two species, tench, and local small species with prioritization. 5. To determine the chemical composition of carp meat for its cultivation in polyculture.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45614
Располагается в коллекциях:207 - "Водні біоресурси та аквакультура" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
207_VB_12m_Dahaz.pdf
  Restricted Access
613.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.