Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гноєвий, І. В. | - |
dc.contributor.author | Дигаз, Микита Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-17T13:08:42Z | - |
dc.date.available | 2024-01-17T13:08:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дагаз М. Ю. Вплив чинників довкілля на технологію вирощування коропових риб у сучасних умовах: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 Воднi бiоресурси i аквакультура; наук. кер. І. В. Гноєвий; Харків, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45614 | - |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи – дослідити вплив чинників довкілля, тобто компонентів навколишнього середовища, що впливають на технологію вирощування коропа (Cyprinus carpio) за різними способами, у тому числі у полікультурі, а також дослідження якості рибної м’ясної продукції. Для вирішення мети були поставлені завдання: 1. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у садках за не індукованого природного нересту та індукованого природного нересту. 2. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у природному середовищі за індукованого розмноження. 3. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у бетонних ямах. 4. Дослідити вплив чинників довкілля на технологію розведення коропа у полікультурі з карасем двох видів, лином, та місцевими дрібними видами з визначенням пріоритетності. 5. Визначити хімічний склад м’яса коропа за його вирощування у полікультурі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The purpose of the thesis is to investigate the influence of environmental factors, i.e. environmental components that affect the technology of carp (Cyprinus carpio) cultivation in various ways, including polyculture, as well as research on the quality of fish and meat products. To solve the goal, the tasks were set: 1. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in cages with non-induced natural spawning and induced natural spawning. 2. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in the natural environment under induced reproduction. 3. To investigate the influence of environmental factors on the technology of breeding carp in concrete pits. 4. Investigate the influence of environmental factors on the technology of carp breeding in polyculture with crucian carp of two species, tench, and local small species with prioritization. 5. To determine the chemical composition of carp meat for its cultivation in polyculture. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | короп | uk_UA |
dc.subject | чинники довкілля (температура води, кисневий режим води, прозорість, вміст у воді шкідливих речовин, природна кормова база, вплив місцевих видів риб)) | uk_UA |
dc.subject | технологія вирощування коропа у полікультурі | uk_UA |
dc.subject | якість м'яса | uk_UA |
dc.subject | carp | uk_UA |
dc.subject | environmental factors (water temperature, water oxygen regime, transparency, content of harmful substances in water, natural feed base, influence of local fish species) | uk_UA |
dc.subject | carp cultivation technology in polyculture | uk_UA |
dc.subject | meat quality | uk_UA |
dc.title | Вплив чинників довкілля на технологію вирощування коропових риб у сучасних умовах | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of environmental factors on the technology of raising carp fish in modern conditions | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра біотехнології , молекулярної біології та водних біоресурсів | - |
Розташовується у зібраннях: | 207 - "Водні біоресурси та аквакультура" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
207_VB_12m_Dahaz.pdf Restricted Access | 613.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.