Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, Н. А.-
dc.contributor.authorКорнієнко, К. О.-
dc.date.accessioned2024-01-17T12:47:32Z-
dc.date.available2024-01-17T12:47:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКорнієнко К. О. Qualität industriell gefertigter produkte (Якість продукції промислового виробництва). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45602-
dc.description.abstractЯкість продукції визнається найважливішим конкурентоспроможним фактором: цінами та дотриманням термінів, як елементарних інструментів управління для забезпечення довгострокового успіху компанії на ринку. іЗ цією метоювсе більша кількість підприємців прагне покращити якість своєї продукції та переробки.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleQualität industriell gefertigter produkte (Якість продукції промислового виробництва)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_294.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.