Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45562
Название: | Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ |
Авторы: | Гурський, П. В. Богомолов, О. В. Іващенко, С. Г. Кісь-Коркіщенко, Л. В. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ: метод. вказ. та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи студентам денної та заоч. форми навчання з дисц. «Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. Г. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 24 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45562 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_LPz_13_EKSP_Verstat boroshno_23.pdf | 660.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.