Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45562
Title: Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Іващенко, С. Г.
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ: метод. вказ. та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи студентам денної та заоч. форми навчання з дисц. «Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. Г. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 24 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45562
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_LPz_13_EKSP_Verstat boroshno_23.pdf660.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.