Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45536
Назва: 10 questions about carbs in wine you were afraid of (10 запитань про вуглеводи у вині, яких ви боялися)
Автори: Кардаш, М. О.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кардаш М. О. 10 questions about carbs in wine you were afraid of (10 запитань про вуглеводи у вині, яких ви боялися). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 287.
Короткий огляд (реферат): У доповіді задаються 10 питань і наводяться відповіді про вуглеводи, які містяться у різних видах вина.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45536
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_287.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.