Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4552
Назва: | Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України |
Автори: | Оносова, І. А. Рачинська, З. П. |
Ключові слова: | горілка;вода;мінеральні домішки;якість горілки |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Оносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 361-367. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження вмісту мінеральних домішок
технологічної води в горілці, яка реалізується на ринку м. Донецька, оцінено
їхній вплив на якість горілки. The results of investigations of mineral impurities content of process water in the vodka, sold in the market in Donetsk, assessed their impact on the quality of vodka. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4552 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_57.pdf | 370.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.