Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗабродська, Г. І.-
dc.contributor.authorБабаєва, Н. Д.-
dc.date.accessioned2024-01-16T10:31:02Z-
dc.date.available2024-01-16T10:31:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБабаєва Н. Д. Людський фактор антикризового управління. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Г. І. Забродська. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45500-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЛюдський фактор антикризового управлінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-21.pdf135.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.