Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4546
Название: | Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур |
Авторы: | Мазуренко, І. К. Філіпова, Л. Ю. Ракуленко, Н. А. |
Ключевые слова: | баштанні культури;рослинна сировина;овочеві культури |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 334-340. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано хімічний склад овочевих і баштанних культур,
вирощування яких поширене в Україні, із метою визначення перспективних
напрямів їх промислового використання, розроблено технологічні схеми
комплексного перероблення рослинної сировини та встановлено асортимент
готової продукції. It was analyzed the chemical content of vegetable and melon cultures widely harvested in Ukraine with the purpose of determination of the perspective trends of their industrial use, there were developed the process flow charts of complex processing of vegetable raw materials and the assortment was prepares. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4546 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_53.pdf | 345.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.