Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45449
Назва: Напрямки вдосконалення технології заготівлі об'ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу
Інші назви: Направления усовершенствования технологий заготовки объемных кормов на принципах сохранения питательных веществ во время выполнения технологического процесса
Directions of improvement of technology procurement of bulk feed on sustaining nutrients during the execution during the execution process
Автори: Мілько, Д. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мілько Д. О. Напрямки вдосконалення технології заготівлі об'ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Короткий огляд (реферат): У статті проведено огляд існуючих технологічних схем заготівлі та зберігання об'ємних кормів із аналізом їх недоліків. Розглянуті напрямки вдосконаления технологій заготівлі та зберігання об'ємних кормів за принципами збереження поживних речовин.
В статье приведен обзор существующих технологических схем заготовки и хранения объемных кормов с анализом их недостатков. Рассмотрены направления усовершенствования технологий заготовки и хранения объемных кормов по принципу сохранности питательных веществ.
The paper presents a review of the existing technological schemes of harvesting and storage of bulk feed to the analysis of their shortcomings. The directions of improvement of technology of harvesting and storage of bulk feed on the principle of conservation of nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45449
Розташовується у зібраннях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_132_2013_55.pdf434.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.