Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45449
Title: Напрямки вдосконалення технології заготівлі об'ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу
Other Titles: Направления усовершенствования технологий заготовки объемных кормов на принципах сохранения питательных веществ во время выполнения технологического процесса
Directions of improvement of technology procurement of bulk feed on sustaining nutrients during the execution during the execution process
Authors: Мілько, Д. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Мілько Д. О. Напрямки вдосконалення технології заготівлі об'ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Abstract: У статті проведено огляд існуючих технологічних схем заготівлі та зберігання об'ємних кормів із аналізом їх недоліків. Розглянуті напрямки вдосконаления технологій заготівлі та зберігання об'ємних кормів за принципами збереження поживних речовин.
В статье приведен обзор существующих технологических схем заготовки и хранения объемных кормов с анализом их недостатков. Рассмотрены направления усовершенствования технологий заготовки и хранения объемных кормов по принципу сохранности питательных веществ.
The paper presents a review of the existing technological schemes of harvesting and storage of bulk feed to the analysis of their shortcomings. The directions of improvement of technology of harvesting and storage of bulk feed on the principle of conservation of nutrients.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45449
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_55.pdf434.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.