Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45414
Title: | Систематизация существующих математических моделей, применяемых при описании процесса домолота початков кукурузы |
Other Titles: | Аналіз існуючих математичних моделей для опису процесу домолоту качанів кукурудзи Analysisofexistingmathematicalmodelstodescribethe processthreshingcorncobs |
Authors: | Брагинец, Н. В. Бахарев, Д. Н. Бурнукин, А. Е. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Брагинец Н. В., Бахарев Д. Н., Бурнукин А. Е. Систематизация существующих математических моделей, применяемых при описании процесса домолота початков кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 199-208. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132 |
Abstract: | Проведен анализ основных математических моделей теории обмолота початков кукурузы. Выявлены наиболее адекватные математические модели, применимые для описания процесса домолота початков кукурузы, уточнение которых позволит разрабатывать более эффективное домолачивающее устройство. Проведено аналіз основних математичних моделей теорії обмолоту качанів кукурудзи. Виявлено найбільш адекватні математичні моделі, найбільш прийнятні для опису процесу домолоту качанів кукурудзи, уточнення яких дозволить розробляти більш ефективний домолочуючий пристрій. The analys is of the basic theory of mathematical models of threshing corncobs. Identify them ostappropriate mathematical models, specification of which will develop more efficient device sthreshing corncobs. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45414 |
Appears in Collections: | Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_132_2013_33.pdf | 422.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.