Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45414
Назва: Систематизация существующих математических моделей, применяемых при описании процесса домолота початков кукурузы
Інші назви: Аналіз існуючих математичних моделей для опису процесу домолоту качанів кукурудзи
Analysisofexistingmathematicalmodelstodescribethe processthreshingcorncobs
Автори: Брагинец, Н. В.
Бахарев, Д. Н.
Бурнукин, А. Е.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Брагинец Н. В., Бахарев Д. Н., Бурнукин А. Е. Систематизация существующих математических моделей, применяемых при описании процесса домолота початков кукурузы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 199-208.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ основных математических моделей теории обмолота початков кукурузы. Выявлены наиболее адекватные математические модели, применимые для описания процесса домолота початков кукурузы, уточнение которых позволит разрабатывать более эффективное домолачивающее устройство.
Проведено аналіз основних математичних моделей теорії обмолоту качанів кукурудзи. Виявлено найбільш адекватні математичні моделі, найбільш прийнятні для опису процесу домолоту качанів кукурудзи, уточнення яких дозволить розробляти більш ефективний домолочуючий пристрій.
The analys is of the basic theory of mathematical models of threshing corncobs. Identify them ostappropriate mathematical models, specification of which will develop more efficient device sthreshing corncobs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45414
Розташовується у зібраннях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_132_2013_33.pdf422.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.