Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45395
Название: Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №3
Авторы: Сергєєв, Владислав Валерійович
Научный руководитель: Бабич, І. А.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключевые слова: вантажні перевезення;транспортна задача;метод комівояжера;ковбасні вироби;транспортна робота;диспетчерське керування;ефективність доставки
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сергєєв В. В. Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №3: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. І. А. Бабич; Харків, 2023. 61 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка міста Харкова за маршрутом №3. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки ковбасних виробів за оптимальним маршрутом №3. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі шляхом застосування оптимального розвізного маршруту. Вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №3 по доставці ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельних точок мікрорайону Салтівка м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 21,4 км до значень 20,4 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 7,6 км до значень 5,3 км. Час перебування автомобіля на маршруті №3 зменшився з 0,767 години до 0,668 години, тобто на 12,9%. Коефіцієнт використання пробігу за оптимальним маршрутом №3, в порівнянні з вихідним, збільшився з 0,64 до 0,74. Розрахунковим шляхом встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 4,3 %. Виконано розрахунок собівартості перевезень ковбасних виробів за оптимальним та вихідним маршрутами №3. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом №3 складає 190,1 грн/т, за вихідним маршрутом 252,21 грн/т, що на 24,62 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45395
Располагается в коллекциях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_B_414_275-19-01_Serhyeyev.pdf
  Restricted Access
13.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.