Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бабич, І. А. | - |
dc.contributor.author | Сергєєв, Владислав Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-12T12:42:15Z | - |
dc.date.available | 2024-01-12T12:42:15Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сергєєв В. В. Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №3: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. І. А. Бабич; Харків, 2023. 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45395 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка міста Харкова за маршрутом №3. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки ковбасних виробів за оптимальним маршрутом №3. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельної мережі шляхом застосування оптимального розвізного маршруту. Вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №3 по доставці ковбасних виробів від виробника ТОВ ХМК до торгівельних точок мікрорайону Салтівка м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 21,4 км до значень 20,4 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 7,6 км до значень 5,3 км. Час перебування автомобіля на маршруті №3 зменшився з 0,767 години до 0,668 години, тобто на 12,9%. Коефіцієнт використання пробігу за оптимальним маршрутом №3, в порівнянні з вихідним, збільшився з 0,64 до 0,74. Розрахунковим шляхом встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 4,3 %. Виконано розрахунок собівартості перевезень ковбасних виробів за оптимальним та вихідним маршрутами №3. Собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом №3 складає 190,1 грн/т, за вихідним маршрутом 252,21 грн/т, що на 24,62 % меньше, ніж за вихідним маршрутом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | вантажні перевезення | uk_UA |
dc.subject | транспортна задача | uk_UA |
dc.subject | метод комівояжера | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | транспортна робота | uk_UA |
dc.subject | диспетчерське керування | uk_UA |
dc.subject | ефективність доставки | uk_UA |
dc.title | Оптимізація розвізних маршрутів доставки ковбасних виробів від ТОВ ХМК до торгівельної мережі мікрорайону Салтівка за маршрутом №3 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики | - |
Appears in Collections: | 275 – " Транспортні технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_B_414_275-19-01_Serhyeyev.pdf Restricted Access | 13.3 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.