Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534
Title: Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
Authors: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Жеребкін, Максим Васильович
Keywords: крупи;гідротермічна обробка;принципи ЗТП-сушіння;масообмінні зазори;гідротермічна обробка круп;радіонукліди
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом: монографія; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 170 с.
Abstract: Монографія висвітлює актуальну науково-технічну проблему – підвищення енергоефективності процесу гідротермічної обробки круп. В роботі запропоновано спосіб гідротермічної обробки круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом, де кінцевою продукцією є швидковідновлювані каші. Розглянуто теоретичні основи тепло- та масообміну під час сушіння змішаним теплопідводом, одного із основних складових запропонованого способу. Шляхом дослідження внутрішніх та зовнішніх чинників процесу проварювання та сушіння круп з використанням способу змішаного теплопідводу та оцінкою якості сушеної продукції доведено доцільність використання даного способу для гідротермічної обробки даної сировини. В роботі описано розроблену структурну технологічну схему та конструкційні особливості установки для гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534
ISBN: 978-966-405-334-8
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
HYDROTHERMAL PROCESSING_GRAIN.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.