Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534
Назва: | Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Пак, Андрій Олегович Пак, Аліна Володимирівна Жеребкін, Максим Васильович |
Ключові слова: | крупи;гідротермічна обробка;принципи ЗТП-сушіння;масообмінні зазори;гідротермічна обробка круп;радіонукліди |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом: монографія; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 170 с. |
Короткий огляд (реферат): | Монографія висвітлює актуальну науково-технічну проблему – підвищення енергоефективності процесу гідротермічної обробки круп. В роботі запропоновано спосіб гідротермічної обробки круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом, де кінцевою продукцією є швидковідновлювані каші. Розглянуто теоретичні основи тепло- та масообміну під час сушіння змішаним теплопідводом, одного із основних складових запропонованого способу. Шляхом дослідження внутрішніх та зовнішніх чинників процесу проварювання та сушіння круп з використанням способу змішаного теплопідводу та оцінкою якості сушеної продукції доведено доцільність використання даного способу для гідротермічної обробки даної сировини. В роботі описано розроблену структурну технологічну схему та конструкційні особливості установки для гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534 |
ISBN: | 978-966-405-334-8 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
HYDROTHERMAL PROCESSING_GRAIN.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.