Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534
Назва: Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
Автори: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Жеребкін, Максим Васильович
Ключові слова: крупи;гідротермічна обробка;принципи ЗТП-сушіння;масообмінні зазори;гідротермічна обробка круп;радіонукліди
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом: монографія; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 170 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія висвітлює актуальну науково-технічну проблему – підвищення енергоефективності процесу гідротермічної обробки круп. В роботі запропоновано спосіб гідротермічної обробки круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом, де кінцевою продукцією є швидковідновлювані каші. Розглянуто теоретичні основи тепло- та масообміну під час сушіння змішаним теплопідводом, одного із основних складових запропонованого способу. Шляхом дослідження внутрішніх та зовнішніх чинників процесу проварювання та сушіння круп з використанням способу змішаного теплопідводу та оцінкою якості сушеної продукції доведено доцільність використання даного способу для гідротермічної обробки даної сировини. В роботі описано розроблену структурну технологічну схему та конструкційні особливості установки для гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4534
ISBN: 978-966-405-334-8
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
HYDROTHERMAL PROCESSING_GRAIN.pdf2.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.