Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343
Назва: | Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання |
Автори: | Пузік, Л. М. Чернятін, А. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Пузік Л. М., Чернятін А. В. Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29–30 листопада 2023 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 166-168. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343 |
Розташовується у зібраннях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Naukovi zasady pidvyshchennia efektyvnosti silskohospodarskoho vyrobnytstva-2023_166-168.pdf | 580.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.