Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343
Назва: Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання
Автори: Пузік, Л. М.
Чернятін, А. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пузік Л. М., Чернятін А. В. Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29–30 листопада 2023 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 166-168.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naukovi zasady pidvyshchennia efektyvnosti silskohospodarskoho vyrobnytstva-2023_166-168.pdf580.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.