Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343
Название: Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання
Авторы: Пузік, Л. М.
Чернятін, А. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пузік Л. М., Чернятін А. В. Дослідження природних втрат маси картоплі під час зберігання. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29–30 листопада 2023 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 166-168.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45343
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Naukovi zasady pidvyshchennia efektyvnosti silskohospodarskoho vyrobnytstva-2023_166-168.pdf580.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.