Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527
Title: Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості
Authors: Дятлов, В. В.
Аксьонова, Н. О.
Keywords: шампіньйони;гриби;імуноглобуліни;якість
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 289-296.
Abstract: Досліджено якість шампіньйонів коричневого штаму залежно від стиглості плодових тіл. Показано, що в міру старіння грибів вміст білкових речовин знижується, а сечовини, іонів зольних елементів, глюкози та імуноглобулінів – збільшується.
Investigated quality mushrooms brown strain depending on the ripeness of bodies. It is shown that with the aging of mushrooms content of proteins is reduced, and urea, ions of mineral elements, glucose and immunoglobulin – increases.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_46.pdf274.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.