Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дятлов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T11:54:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T11:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 289-296. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527 | - |
dc.description.abstract | Досліджено якість шампіньйонів коричневого штаму залежно від стиглості плодових тіл. Показано, що в міру старіння грибів вміст білкових речовин знижується, а сечовини, іонів зольних елементів, глюкози та імуноглобулінів – збільшується. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigated quality mushrooms brown strain depending on the ripeness of bodies. It is shown that with the aging of mushrooms content of proteins is reduced, and urea, ions of mineral elements, glucose and immunoglobulin – increases. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | шампіньйони | uk_UA |
dc.subject | гриби | uk_UA |
dc.subject | імуноглобуліни | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_46.pdf | 274.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.