Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДятлов, В. В.-
dc.contributor.authorАксьонова, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-08-09T11:54:36Z-
dc.date.available2022-08-09T11:54:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 289-296.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527-
dc.description.abstractДосліджено якість шампіньйонів коричневого штаму залежно від стиглості плодових тіл. Показано, що в міру старіння грибів вміст білкових речовин знижується, а сечовини, іонів зольних елементів, глюкози та імуноглобулінів – збільшується.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated quality mushrooms brown strain depending on the ripeness of bodies. It is shown that with the aging of mushrooms content of proteins is reduced, and urea, ions of mineral elements, glucose and immunoglobulin – increases.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectшампіньйониuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectімуноглобуліниuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleШампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_46.pdf274.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.