Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4527
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дятлов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T11:54:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T11:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 289-296. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4527 | - |
dc.description.abstract | Досліджено якість шампіньйонів коричневого штаму залежно від стиглості плодових тіл. Показано, що в міру старіння грибів вміст білкових речовин знижується, а сечовини, іонів зольних елементів, глюкози та імуноглобулінів – збільшується. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigated quality mushrooms brown strain depending on the ripeness of bodies. It is shown that with the aging of mushrooms content of proteins is reduced, and urea, ions of mineral elements, glucose and immunoglobulin – increases. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | шампіньйони | uk_UA |
dc.subject | гриби | uk_UA |
dc.subject | імуноглобуліни | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_46.pdf | 274.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.