Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45138
Название: Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробів
Авторы: Пенкіна, Н.
Косенко, А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пенкіна Н., Косенко А. Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 503-504
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45138
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-504-505.pdf126.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.