Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Н.-
dc.contributor.authorКосенко, А.-
dc.date.accessioned2024-01-09T14:18:21Z-
dc.date.available2024-01-09T14:18:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПенкіна Н., Косенко А. Удосконалення якості вітчизняних ковбасних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 503-504uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45138-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення якості вітчизняних ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-504-505.pdf126.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.