Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4510
Назва: Рівень інтенсифікації виробництва молока та оцінка його ефективності в аграрних формуваннях Черкащини
Інші назви: The level of milk production intensification and the assessment of its efficiency at agricultural enterprises in Cherkasy region.
Уровень интенсификации производства молока и оценка его еффективности в сельскохозяйственных формированиях Черкасского региона.
Автори: Семенда, Д.К.
Семенда, О.В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Семенда Д.К., Семенда О.В. Рівень інтенсифікації виробництва молока та оцінка його ефективності в аграрних формуваннях Черкащини. 2014. № 5. С. 162
Серія/номер: Економічні науки;№ 5
Короткий огляд (реферат): Проведена оценка эффективности производства молока в сельскохозяйственных предприятиях Черкасской области. Аргументирована целесообразность интенсификации отрасли молочного скотоводства как основного направления повышения ее эффективности.
The evaluation of the efficiency of milk production in agricultural enterprises Cherkasy region. Argued feasibility of intensifying dairy cattle as the main direction of improving its performance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4510
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenda_D_Semenda.pdf226.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.